Nh1816 Sportweek 2016 is van start gegaan.

Nh1816 heeft zich verbonden aan Langedijker sportevenementen. Sport Servicepunt Langedijk is blij een nieuwe hoofdsponsor en naamgever te hebben gevonden.

“Dankzij Nh1816 Verzekeringen is Langedijk voor drie jaargangen verzekerd van twee prachtige evenementen. We zijn als SSL trots dat we deze evenementen kunnen organiseren” aldus Wendy Kostelijk. De verzekeringsmaatschappij viert dit jaar haar 200-jarig jubileum. Zij hebben vanuit haar maatschappelijke overtuiging in dit jaar diverse acties voor het goede mogelijk gemaakt en steunen diverse sportverenigingen die hierop betrokken zijn. “Dat zij naast deze actie ook ruimte hebben gevonden om onze Langedijker sportevenementen te steunen vinden we echt fantastisch.”

De Sportweek

De “Nh1816 Sportweek Langedijk”  is gestart op zondag 19 juni met de Prutrace, georganiseerd door en op locatie van IJsclub Volharding. Met 33 teams, prachtig weer en een goede organisatie was deze dag een groot succes. Maandag was Les Mile Iles de gastheer waar zowel Kids als Volwassenen in de boulodrome tegen elkaar gingen strijden.

Vervolg van het programma

Dinsdag is het de beurt aan de Kleydrivers. Hier gaan de Jeugd en Volwassen teams op de crossbaan fietsen en rondom hardlopen. De verenigingen hebben het weer mooi voor elkaar gemaakt.

Woensdag is het de beurt aan TC Langedijk. Met leuke tennisspelen hebben zij een gevarieerd speelveld gemaakt waar zowel techniek als tactiek om de hoek komt kijken. Deze dag strijden alle teams.

Na een rustdag op donderdag gaan de volwassenen bij CSV BOL de strijd aan met Bolleybal waar een aantal voetbalskills toch wel erg van pas kan komen. Zaterdag eindigt de sportweek met een mooi in elkaar gezette Zeskamp bij voetbalvereniging DTS waar ook een gezellig blarenbal als afsluiting zal worden georganiseerd. Hier kunnen de teams hun prestaties van deze gezellige week nog even nabespreken en de winnaars hun prijzen laten zien.

Het gehele programma en de standen zijn te vinden op www.sportsl.nl .

Nh1816 Sportweek 2016 is van start gegaan

Langedijkers Facebook

Geef een reactie

error: Content is protected !!