Nieuwe sponsor voor Jeugdteams EBI-Sports

Het bedrijf Jusheng Nanjing Europe Technology BV gaat de jeugdteams van Judoschool EBI-Sports uit Tuitjenhorn en Langedijk dit jaar ondersteunen. Dit Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in innovatieve en actieve verpakkingsoplossingen voor de food- en non-foodindustrie. Op de rugemblemen die de judoka’s hebben gekregen staat de naam OXINO. Dit product wordt wereldwijd gebruikt in de voedingsindustrie. Vorige week kwam de directeur, Dirk Jan Kossen deze rugemblemen en een handige drinkbeker aan de hele selectie wedstrijdjudoka’s en hun trainers overhandigen.

Nadat iedereen de emblemen op de pakken had geborduurd moest het team zondag aan de bak in de 1e klasse van de WFJC. De 1e ronde was deze keer in Oosthuizen bij Cees Veen. De eerste wedstrijd tegen Randers ging vrij moeizaam en won er maar 1 van ons team z’n partij. Bij de 2e wedstrijd tegen Dojo t Loo ging het al beter maar werd met 10-8 nipt verloren en in de laatste wedstrijd van de dag tegen Salomons had iedereen wel de smaak te pakken en eindigde de wedstrijd in een 8-8 gelijkspel. Het team bestond deze keer uit: Nova Klaver, Daniël Groot, Huub van Noppen, Sem Sikking, Stijn Rempt, Denys Bremmers, Bart van Duin en Thijmen Snip.

Voor meer informatie over de sponsor kun je kijken op www.oxino.eu en voor de Judolessen of groepstrainingen op www.ebisports.nl of bellen met 0651807361

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Nieuwe sponsor voor Jeugdteams EBI-Sports

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

 

Geef een reactie

error: Content is protected !!