Nieuwe training Fit in Balans bij De Geus

 

In 2020 start Sportschool de Geus in samenwerking met René Valk, breathing expert, een nieuwe serie trainingen voor iedereen die bewust bezig wil zijn met zijn of haar leefstijl.

Een complete training met aandacht voor ademhalingstechnieken, koude training, voeding, beweging en mentale fitheid. De training kent drie niveaus, ieder niveau bestaat uit 4 afzonderlijke lessen van twee uur.

 

Herken je dat? Je moet zo veel. Thuis, op je werk, je gezin, je vrienden, sporten, gezonder eten…. Altijd haasten, nooit tijd voor je zelf. Hierdoor is je energieniveau niet zoals je zou willen. Je bent eigenlijk continu bezig met anderen. Je weet vast wel wat je er aan moet doen, maar de druk van buiten is best groot. Hierbij kan je dus wel een beetje hulp gebruiken.

 

René Valk

René Valk

Met de Training Fit in Balans maakt breathingexpert René Valk je bewust van de invloed van ademhaling, voeding en beweging op je lichaam en geest. Je krijgt inzicht in wie je bent en welke kansen je hebt. René Valk is gecertificeerd instructeur WimHofMethode.

 

Deze training is bedoeld voor iedereen die bewust bezig is, of wil zijn, met zijn of haar leefstijl. Voor mensen die zich fitter willen voelen, meer energie willen krijgen en een betere balans zoeken tussen werk en privé.

 

De training bestaat uit een reeks van 4 sessies, die ieder 2 uur duren. Tijdens de sessies doe je tests, ga je actief met ademhalingsoefeningen aan de slag en doe je eenvoudige bewegingsoefeningen. Je krijgt veel informatie over de werking van je lichaam, de rol van ademhaling en voeding. Na iedere sessie krijg je ook huiswerk mee, waardoor je gelijk thuis aan de slag kunt met wat je in de lessen hebt geleerd.

 

De lessen vinden plaats bij Sportschool de Geus en starten op 29 januari met ochtendtrainingen en 25 maart met avondtrainingen. Meer informatie is te vinden op www.fitinbalans.info

Nieuwe training Fit in Balans bij De Geus

Nieuwe training Fit in Balans bij De Geus

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!