Nominaties welkom voor Martin Neesen Prijs 2018

De Stichting Lief Langedijk reikt jaarlijks de Martin Neesen Prijs tijdens het Lief Langedijk Concert uit. Op 25 maart van dit jaar is de 2e Martin Neesen Prijs aan St. Veldzorg Oosterdel uitgereikt.

Vanaf 1 september tot en met 31 december 2017 kan iedereen in Langedijk weer organisaties of personen nomineren. Het gaat om het volgende kernbegrip: Welk persoon of organisatie binnen Langedijk toont betrokkenheid, bindt de Langedijker gemeenschap samen en durft te dromen van een betere toekomst voor de mensen in Langedijk?

Het bestuur hoopt op een hoger aantal nominaties dan het afgelopen jaar.

Het aanvraagformulier is te vinden op www.lieflangedijk.nl onder het kopje stichting.

Vanaf 1 januari 2018 gaan de bestuursleden van Stichting Lief Langedijk de ingestuurde nominaties bekijken en daaruit wordt een top 3 samengesteld. Met de top 3 worden vervolgens gesprekken gevoerd en de winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 24 maart 2018 tijdens het Lief Langedijk Concert in de Allemanskerk.

De winnaar wint een prachtige bokaal van glas gemaakt en een geldbedrag  van € 10.000 euro, dat besteed moet worden aan een project in Langedijk dat betrokkenheid nog verder gaat vergroten.

Dus doe mee en nomineer!

Kijk op www.lieflangedijk.nl

 

Nominaties welkom voor Martin Neesen Prijs 2018

Geef een reactie