Nova Klaver Kampioen

Bij de Deborah Gravenstijn Classic in Rotterdam heeft Nova Klaver van Judoschool EBI-Sports uit Tuitjenhorn/Langedijk de 1e prijs behaald en daarmee een mooi roze judopak gewonnen. Het was een groot evenement waarbij alleen meisjes mochten meedoen. Er stonden deze dag ruim 400 dames op de mat waarvan 7 dames van EBI-Sports. Coach Chaira had in de ochtend 4 meisjes en in de middag 3 meisjes onder haar hoede.
Nova won al haar wedstrijden en werd zo dus Kampioen. Nikki Trousselot, Sien Ligthart en Magali van Gaal wonnen er 2 en Esmee Pasterkamp, Quiriene Roelofs en Lizzy Smit wonnen er vandaag 1. Het was een heel leuk evenement met een grote opkomst van alle meisjes op muziek, clinics van bekende judoka’s en alle meisjes kregen een roze judoband en de winnaars dus een roze judopak.
Bij de regiocompetitie moest het jeugdteam van EBI-Sports judoën in Julianadorp.
Dat ging erg goed en het team won 3 van de 3 wedstrijden en verstevigd de koppositie. De uitslagen waren 16-2 tegen de Uitkomst, 18-2 tegen Dun Hong en 14-4 tegen Julianadorp. Het team bestond vandaag uit: Dean Schelvis, Lucas Goselink, Ghassan Elmasri, Sem Sikking, Ties Kruijer, Stijn Rempt, Denys Bremmers, Bart van Duin en Thijmen Snip.
Voor meer informatie over Judoschool EBI-Sports kijk op de website www.ebisports.nl of bel met 0651807361.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Nova Klaver Kampioen

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!