Ondernemersavond over gemeentelijke fusie

Ondernemersavond over gemeentelijke fusie

De Algemene Ondernemersvereniging Langedijk (AOL) organiseert op maandag 15 april een thema-avond die is gewijd aan de samenvoeging van de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk. De informatieavond wordt gehouden in museum Broeker Veiling in Broek op Langedijk. Niet alleen leden van de AOL maar ook andere ondernemers uit Heerhugowaard of Langedijk zijn van harte welkom. Opgeven is noodzakelijk. Dat kan door te mailen naar info@ondernemerslangedijk.nl De avond is nadrukkelijk niet bestemd voor inwoners. Zij kunnen terecht bij de informatiemomenten die door de gemeenten worden georganiseerd.

Tijdens de AOL-bijeenkomst komen de burgemeesters Blase en Kompier van respectievelijk Heerhugowaard en Langedijk vertellen hoe het traject er de komende tijd uitziet. Wellicht kunnen zij antwoorden geven op vragen die er bij ondernemers leven. Behalve de twee eerste burgers heeft de AOL ook een aantal ondernemers van buiten onze regio uitgenodigd die recentelijk te maken hebben gehad met een gemeentelijke fusie. Zij delen ervaringen en komen misschien met tips waar zowel de overheid als de ondernemers iets aan hebben. De avond wordt geleid door Jan Baas, voormalig burgemeester van onder meer Enkhuizen. Hij staat bekend als een onafhankelijke gespreksleider die met een vleugje humor kan doordringen tot de kern van de zaak.

In publicaties door de gemeenten wordt de suggestie gewekt dat de avond wordt georganiseerd door de gemeenten. Dit is niet het geval. De AOL is initiator en organisator van de avond.

Ondernemersavond over gemeentelijke fusie

Geef een reactie

error: Content is protected !!