Ontmoet elkaar bij Internationale Vrouwendag

Ontmoet elkaar bij Internationale Vrouwendag

Anna en Irma

Ontmoet elkaar bij Internationale Vrouwendag

 

Op donderdag 8 maart is het weer Internationale vrouwendag in de Anbouw. Nog steeds actueel en reden genoeg om hier aandacht aan te besteden. Op de dag wordt verteld over het belang van deze dag en daarnaast staan vooral onderlinge verbinding en ontmoeting tussen vrouwen centraal.

De middag is gevuld met een gezellig optreden van Schlagerkoor en ‘De Accordeonladies’
‘s Avonds is het tijd voor Anna en Irma. Moeder en dochter trekken al geruime tijd volle zalen met mooie mix van luisterliedjes en korte, grappige sketches. De hele middag en avond zijn er weer heerlijke hapjes en drankjes.

Na afloop van het programma wordt er gezellig nagepraat en zijn ideeën en suggesties welkom. Ook is het weer mogelijk mooie prijzen te winnen met de lotenverkoop, beschikbaar gesteld door vele Langedijker winkeliers, waarvoor dank!

Geïnteresseerd? Kom vooral langs bij dit gratis evenement, alleen of samen met uw/jouw moeder, dochter, tante of vriendin. De Internationale Vrouwendag is mede mogelijk door: Lief Langedijk, Vluchtelingenwerk Nederland, Fair Trade Langedijk, het KVG en Wonen Plus Welzijn. Het middagprogramma is van 14.00 tot 17.00 uur en het avondprogramma van 19.00 tot 23.00 uur. Adres: De Anbouw, Dorpsstraat 610, Noord Scharwoude. Meer info: 0226 318050 of mail langedijk@wonenpluswelzijn.nl

Wonen Plus Welzijn: Lokaal, laagdrempelig, samen sterk voor ieders welzijn! Een welzijnsorganisatie waar men terecht kan voor diverse diensten, welzijnsadvies, cursussen en activiteiten. Adres: Dorpstraat 610, 1723 HJ, Noord-Scharwoude. Tel. 0226-318050 of mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

Wonen Plus Welzijn Langedijk

Ontmoet elkaar bij Internationale Vrouwendag

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Geef een reactie

error: Content is protected !!