Oostelijke Randweg 45 Huis van de Week!

Vroeger woonde je in een flat, tegenwoordig is dat een luxueuze 3-kamer appartement van een fraai vormgegeven appartementen complex, gelegen op een schiereiland aan de rand van het Rijk der Duizend eilanden. Je betaalt wel Servicekosten, maar dan hoef je ook echt helemaal niks meer te onderhouden! En dat is wel lekker, ook al ben je nog niet op leeftijd!

Hieronder wat de makelaar er over zegt! 

Dit hoogwaardig afgewerkte, luxueuze 3-kamer appartement is gesitueerd op de bovenste (2e) etage van een fraai vormgegeven appartementen complex, gelegen op een schiereiland aan de rand van het Rijk der Duizend eilanden. Het appartement is werkelijk tot in de kleinste details perfect afgewerkt en beschikt over een complete “Poggenpohl” keuken en hoofdslaapkamer die u doet denken aan een hotelsuite. Belangrijk is ook bij een appartement de ligging en uitzicht en we kunnen u meedelen, die is hier met het prachtige uitzicht formidabel! U zult zich nooit vervelen met het weidse uitzicht! Alle benodigde voorzieningen bevinden zich daarbij op korte afstand van dit appartementen complex wat garant staat voor optimaal wooncomfort.

Begane grond:
Keurige ontvangsthal met afgesloten entree. Via de lift of trappenhuis kunt u het appartement bereiken of de parkeerkelder met eigen parkeerplaats en ruime berging.

Indeling 2e verdieping:
Entree, hal, meterkast, bijkeuken, c.q. wasruimte, luxe toiletruimte, ruime woonkamer met gashaard en schuifpui naar het terras/balkon, fraaie en complete open keuken (“Poggenpohl”), 2 slaapkamers (logeerkamer en masterbedroom) met aangrenzende luxe badkamer.

We plaatsen niet alle foto’s van deOostelijke Randweg 45, en verklappen niet alles, daarvoor moet je toch echt op Funda kijken. 

Nieuwsgierig Volg deze link

Oostelijke Randweg 45 Huis van de Week!

Over het huis van de week op Langedijkers!

Eén maal per week zetten we een huis wat te koop of te huur staat in de schijnwerper. 

Een bijzondere lokatie, uitstraling, indeling, grond, omgeving, aan het water, oprijlaan of gewoon een lief huisje voor als je jong bent en twee rechterhanden hebt. 

Starten met huisje boompje beestje!

Het kan dus alle kanten op! Er staan nogal wat huizen te koop in Langedijk!

En dan nog even dit, heb jij een tip voor het volgende “Huis van de week” stuur dan het adres en de rede waarom dit het huis van de week moet worden, naar redactie@langedijkers.nl 

PS. Wanneer het huis verkocht is vermelden wij dit op deze pagina en verwijderen wij deze pagina als de koop gesloten is.

Langedijkers Facebook 

 

Geef een reactie