Open dag bij sport paramedisch centrum ProFit

SPC ProFit zet zaterdag 3 september van 12.00 tot 15.00 de deuren open voor de open dag 
NOORD- SCHARWOUDE –  Met trots verteld  Martijn van Hees  over  disciplines en activiteiten  die binnen sportpraktijk ProFit allemaal aangeboden worden en de samenwerkingsverbanden die er zijn met meerdere bedrijven. En dit allemaal om de mensen in Langedijk zo professioneel mogelijk te kunnen helpen met het onderhouden van het meest kostbare bezit namelijk je eigen lichaam. Onderhoud aan een auto vinden we heel normaal maar het lichaam wordt vaak minder goed onderhouden. Wij maken gebruik van verschillende methodes en hebben een werkwijze ontwikkeld die mensen inzicht geeft in verschillende manieren om het lichaam zo gezond mogelijk te maken en te houden. Daarnaast maken we gebruik van juiste meetinstrumenten om de deelnemers inzicht te geven in het proces en het uiteindelijke doel.

 

Bij sportpraktijk ProFit kan iedereen terecht die op een verantwoorde manier wil sporten. Onder professionele begeleiding. De medewerkers van ProFit helpen onder meer bij revalidatie, conditieverbetering, afslanken, cardiotraining en krachttraining. Sportinstructeurs werken hier samen met veel verschillende disciplines zoals, fysiotherapeuten, oefentherapeut Mensendieck, diëtiste, podotherapie, personal trainers, sportmassage en nog meer. Aangezien we de groepjes zo klein mogelijk proberen te houden (max 8 personen)kunnen we optimale begeleiding geven en iedereen helpen om de doelstelling te behalen.

Gezondheidscheck
Tijdens de open dag kunnen mensen gebruik maken van de gratis gezondheidscheck.  Hierbij worden een aantal belangrijke testonderdelen doorlopen en krijgt u inzicht in uw algemene lichamelijke gezondheid.  Ook staat de koffie klaar voor degene die gezellig een kijkje willen nemen binnen ons bedrijf. Tijdens de open dag staan de medewerkers van SPC ProFit klaar om kennis met u te maken en antwoord te geven op uw vragen.

Bij ProFit is het zowel mogelijk om individueel als in groepsverband te trainen. Het team van begeleiders en specialisten doet er alles aan om mensen weer op een gezonde en verantwoorde manier te laten bewegen en pijnen weg te nemen. Vaak is er maar een kleine aanpassing nodig. Wilt u eens kennismaken met het team van ProFit? Kom dan naar de open dag op zaterdag 3 september Tussen 11.00 en 15.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom aan de Oester 26 in Noord-Scharwoude.

Kijk ook eens op www.profitsport.nl.

Open dag bij sport paramedisch centrum ProFit

Geef een reactie

error: Content is protected !!