open dag zeildoek

NOORD-SCHARWOUDE – Op de open dag van Sport Paramedisch Centrum ProFit op zaterdag 9 januari kan iedereen gratis meedoen met een proefles, zoals: de Pilates les, de MixFit les, RugFit les en The Challenge.

‘’Er is ook de mogelijkheid om een gratis fitheidsmeting te laten doen om meer inzicht te krijgen in je fysieke conditie. Aan de hand van deze meting kunnen wij een vrijblijvend advies uitbrengen’’, vertelt Martijn van Hees, eigenaar van het centrum.

Er worden presentaties gegeven, onder andere over het revalidatie traject ‘’herstellen na een nieuwe heup of knie’’. Deze presentaties worden verzorgd door het team van Fysio-Langedijk. Daarnaast kan je informatie inwinnen bij onze paramedici over de behandelmogelijkheden bij verschillende klachten en aandoeningen.

De volgende disciplines zijn aanwezig tijdens de open dag, denk hierbij aan: fysio- en manueeltherapeuten, kinderfysiotherapeut, oefentherapeuten Cesar/Mensendieck, sportmasseur, kindercoach, podotherapeut en een diëtist.

De open dag op zaterdag 9 januari is van 12.00 tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom, wil je meedoen aan een les geef je dan alvast op: via telefoonnummer (0226) 344711 of via de mail info@profitsport.nl Meer informatie zie ook: www.profitsport.nl

Alle lessen, testen en adviezen op de open dag zijn gratis.

 

In goede gezondheid

Martijn van Hees vertelt verder: ‘’Het doel van Sport Paramedisch Centrum ProFit is om de mensen zo goed mogelijk te begeleiden bij hun specifieke wensen en doelstellingen.

“Wij werken hier prettig samen onder 1 dak’’.

 

De proef sportlessen:

Pilates

Pilates van 11.00 tot 11.30 uur. Pilates is een uitgebalanceerde bewegingsmethode die kracht, souplesse en balans van het lichaam en geest bevordert. De nadruk ligt op de kwaliteit van de uitvoering.Gezondheidscheck

 

MixFit

MixFit van 11.00 tot 11.30 uur. Laat je verrassen door de variatie.

The Challenge

The Challenge van 11.30 tot 12.00 uur. The Challenge is een traject van twaalf weken waarbij er getraind wordt op kracht en uithoudingsvermogen.

RugFit

RugFit van 11.30 tot 12.00 uur. RugFit is een actief programma dat zich richt op de rompstabiliteit. Tijdens de lessen worden vooral de kleine en dieper gelegen spieren rondom de wervelkolom getraind.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.