Opstekers: woorden die (aan)raken

In deze tijd zonder aanraking hebben mensen meer dan ooit behoefte geraakt te worden. Woorden zijn daartoe in staat. En ze zijn veilig, zeker als ze via een telefoonlijn zachtjes landen in het oor.

Lokale schrijvers en dichters hebben zich verenigd en zitten klaar om jou te bellen. Ze gaan je een kort verhaal en/of gedicht voorlezen op een tijdstip dat het jou uitkomt. Je kunt er de dag mee beginnen. Of er de nacht mee ingaan.

Je kunt kiezen of je iets vrolijks/luchtigs wil horen of liever toch wat serieuzer en filosofischer.

Lijkt het je hartstikke leuk en wil je liever meerdere keren gebeld worden? Dat kan! Neem een (kosteloos) abonnement en je wordt maar liefst 3  keer gebeld!
Aarzel niet langer en geef je op.
Gun jezelf een mooi gedicht of verhaal.
Gun jezelf ……….een opsteker !

Opstekers: woorden die (aan)raken kunnen aangevraagd worden via Wonen Plus Welzijn, 0224-273140 of via de mail info@wonenpluswelzijn.nl (met vermelding van naam, woonplaats en telefoonnummer. En de voorkeur wat betreft de dag, het tijdstip en het genre: luchtig of juist filosofisch)

Wonen Plus Welzijn: Lokaal, laagdrempelig, samen sterk voor ieders welzijn! Een brede welzijnsorganisatie waar men terecht kan voor vele (welzijns)diensten, advies, ondersteuning en cursussen en activiteiten. Adres: De Anbouw, Dorpsstraat 610, 1723 HJ, Noord-Scharwoude.
Tel. 0226-318050 of mail naar
langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

Opstekers: woorden die (aan)raken

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!