Oud Hollandse sport en spelactiviteiten in de voorjaarsvakantie

Oud Hollandse sport en spelactiviteiten in de voorjaarsvakantie

Noord-Scharwoude: Leuke activiteiten tijdens de vakantie in zwembad Duikerdel en de sporthallen  voor de basisschooljeugd!

In de voorjaarsvakantie staat er een unieke beleving te wachten voor alle leerlingen van de basisschool. In Duikerdel  voor de kids geen lange banen zwemmen maar weer terug in de tijd met echte Oud Hollandse spelletjes. Op donderdag 23 februari van 18.00 uur tot 21.00 uur is er extra vrijzwemmen. Tijdens het vrijzwemmen worden er verschillende spellen gedaan om de kids te vermaken waaronder frikadel poepen, blikgooien, sjoelen. Maar ook aquavoetbal staat er deze avond op het programma. Om mee te kunnen doen aan de spellen is er wel een diploma nodig. Een aantal spelletjes kunnen ook worden gedaan indien je nog geen zwemdiploma hebt. Zorg dan wel dat je vader of moeder mee komen zwemmen want anders kun je niet naar binnen.

Op maandag 20 februari organiseert Sport Servicepunt Langedijk Oud Hollandse sport en spelactiviteiten in sporthal de Oostwal en op woensdag 22 februari in sporthal Geestmerambacht. De kids gaan de Oud Hollandse Kermis uitvoeren onder leiding van het Rad van Fortuin. Naast de authentieke Oud Hollandse spelletjes worden er ook voetbal/handbal spelletjes gespeeld. De activiteiten worden leuk opgezet zodat iedereen een succeservaring gaat beleven!

De kinderen van groep 3, 4 & 5 beginnen om 09.00 uur en de kinderen van groep 6,7 & 8 daarna om 11.30 uur. De activiteit duurt 2 uur per leeftijdsgroep. Aanmelden kan via de website www.sportsl.nl  en natuurlijk aan de deur zolang het nog niet vol is.!

Neem je vrienden en vriendinnen mee!

Oud Hollandse sport en spelactiviteiten in de voorjaarsvakantie

Langedijkers Facebook

Geef een reactie

error: Content is protected !!