Overdracht Zwembad Het Baafje aan Sport Servicepunt

Wethouder Dellemijn draagt Het Baafje over aan Sport Servicepunt Langedijk.

Eerste nieuwe abonnement uitgereikt aan de wethouder.

SSLHeiloo: Op vrijdag 20 maart heeft de officiële overdracht van zwembad Het Baafje aan de nieuwe exploitant, Sport Servicepunt Langedijk (SSL), plaatsgevonden. Om 15.30 uur heeft wethouder Dellemijn van de gemeente Heiloo samen met Teun van Etten, directeur Sport Servicepunt Langedijk een handtekening gezet onder de huur- en exploitatieovereenkomst en de sleutel overgedragen.  

NL Doet.

Overdracht Zwembad Het Baafje aan Sport Servicepunt

Berry

Op 20 maart tijdens de NL Doet dag heeft de officiële overdracht van Het Baafje aan Sport Servicepunt Langedijk plaatsgevonden. Naast de ondertekening van de huur- en exploitatieovereenkomsten was dit het moment om de plannen voor Het Baafje te presenteren. Er is bewust voor 20 maart gekozen omdat het de landelijke NL-Doet dag is. Op deze dag wordt er door veel mensen de handen uit de mouwen gestoken om bij lokale instellingen vrijwilligerswerk te gaan verrichten. Ook bij zwembad Het Baafje gaan vrijwilligers aan de slag. SSL hecht er veel waarde aan dat Het Baafje een bad vóór en dóór de bevolking van Heiloo is en daarbij is de hulp van deze vrijwilligers meer dan welkom.

Nieuwe huisstijl

Na de ondertekening van de overeenkomsten was het de eer aan wethouder Dellemijn om het nieuwe logo van Het Baafje te onthullen. Teun van Etten overhandigde hem het allereerste zomerabonnement met daarop het nieuwe frisse logo. Tevens werd de nieuwe website en de mobiele Het Baafje APP gepresenteerd.

Start zwemseizoen

Op zaterdag 25 april om 12 uur zal het nieuwe zwemseizoen feestelijk worden geopend met tal van leuke activiteiten op en rond het zwembad. Vanaf 25 april zal het zwembad tot en met 1 mei open zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze extra openingsweek kan iedereen komen zwemmen en natuurlijk ook aan de kassa een abonnement kopen.

Openingstijden en tarieven

dollieSSL heeft ervoor gekozen om de openingstijden iets aan te passen. Vanaf dit seizoen is Het Baafje in de avonden een uur langer open! “We hoorden direct de wens van veel inwoners om ook ’s avonds te kunnen zwemmen” aldus Teun van Etten. “Door het zwembad tot 20.00 uur open te houden biedt dit de mogelijkheid om na het werk even lekker je baantjes te komen zwemmen”.

Aangezien we heel graag willen dat zoveel mogelijk bezoekers een abonnement kopen hebben we ten aanzien van de abonnementstarieven een grote aanpassing gedaan. Alle abonnementen zijn flink in prijs verlaagd en daar bovenop ook nog eens een extra korting toegepast tijdens de voorverkoop. De korting kan oplopen tot 40%. SSL hanteert het uitgangspunt dat een gezin bij één week mooi weer het abonnement er al uit kan halen. Door een abonnement te kopen biedt dat de bezoekers ook de mogelijkheid voor een kort bezoek. Als klap op de vuurpijl biedt SSL alle abonnementhouders nog een extra voordeel. Alle abonnementhouders mogen gratis gebruik maken van het andere buitenbad van SSL, zwembad De Bever in Sint Pancras. Dus mocht je eens iets anders willen dan kan dat gratis met dit abonnement.

Activiteiten

Het nieuwe seizoen staat al heel snel voor de deur. SSL heeft er daarom voor gekozen om zich in het eerste seizoen vooral te richten op activiteiten die rondom het recreatiebad plaatsvinden. Regelmatig zullen er op mooie dagen extra activiteiten worden georganiseerd. Al deze activiteiten worden via de nieuwe mobiele APP gecommuniceerd. “Het is het leukste als er activiteiten worden georganiseerd als het mooi weer is. Daar heeft iedereen profijt van”.

Voor de jeugd komt er dit seizoen ook een heuse Panna-kooi waarin naar hartenlust gevoetbald kan worden.

Voorverkoop met korting

SSL hanteert een eigen voorverkoop systeem. Zij vinden het belangrijk dat vooral veel gezinnen gebruik maken van Het Baafje en daarvoor hanteert SSL een voorverkoop van abonnementen. Tot en met 1 mei kan iedereen heel voordelig een abonnement aanschaffen met maar liefst 20% korting op het normale tarief. Ook op persoonlijke abonnementen wordt in deze periode een korting verleend. De voorverkoop start vanaf 20 maart via de nieuwe website van Het Baafje. In de laatste week van april is het ook mogelijk om via de kassa een abonnement aan te schaffen. SSL werkt met een goed geautomatiseerd kassasysteem. De abonnementhouders kopen een persoonlijke pas waar het abonnement op wordt gezet. Om toegang tot het bad te krijgen en het bezoek te registreren worden de passen langs een kaartlezer gehaald. De passen kunnen elke zomer worden opgewaardeerd.

Overdracht Zwembad Het Baafje aan Sport Servicepunt

Langedijkers Facebook

Overdracht Zwembad Het Baafje aan Sport Servicepunt

Geef een reactie

error: Content is protected !!