Nog even geduld graag, zeer binnenkort kun je adverteren op Langedijkers.nl

nog-even-geduldBig on Top (350x250px)

Altijd bovenaan in de zoals wij dat noemen de sidebar.

U heeft tijdelijk een leuke aanbieding of een aantrekkelijke actie die gezien moet worden. Op elk moment dat er op de website gekeken wordt staat deze advertentie groot bovenaan!


BedrijvenBox (350x125px)

Daar wil je bijstaan als u een bedrijf heeft in Langedijk. Trots op uw bedrijf en trots op Langedijk! Daar gebeurd het allemaal! Op elke pagina zichtbaar!


Footer 1,2 en 3

De Footer is het onderste gedeelte van de website (3 Kolommen) in elke kollom plaatsen we advertentieruimte. En dan kan u misschien wel denken Ja, maar dan staan we helemaal onderaan! Dan zijn we dat met u eens. Toch…..Iedereen scrolt daarheen en is dus bij elk bericht te zien. Het is super voordelig en op de eerste rang als u veel bekeken wil worden.


Toelichting

Adverteren op Langedijkers.nl

Wanneer u een advertentie gekocht heeft, krijgt u een link toegestuurd, waarbij u dagelijks kan zien hoeveel Views en Clicks er op uw advertentie zijn geweest.


Voorwaarden

Grof taalgebruik, discriminatie en pornografische afbeeldingen worden niet getollereerd en worden direct verwijderd, dat beslissen wij, u bent uw geld kwijt! V.W.B materiaal waar auteurs rechten op rusten, vertrouwen wij erop dat u de licenties in bezit heeft, u bent zelf aansprakelijk voor wat u publiceert!


 

Maak een advertentie

Kies een betaalmethode

Hieronder een voorbeeld van je advertentie

 

Voeg content toe Koper Stats Ad Display Limit Order Details Actions
Please login here >