Regioteam EBI-Sports 2e van NH Noord

Na de finale ronde van de regiocompetitie in Anna Paulowna is het judoteam van EBI-Sports uit Tuitjenhorn/Langedijk dit seizoen als 2e geëindigd.

Het ging in het begin van dit seizoen gelijk op met de concurrent uit Schagen. Er werd een paar keer verloren, gewonnen en gelijk gespeeld maar uiteindelijk maakte Bakker Sport in de laatste 2 rondes het verschil door 2x te winnen van EBI-Sports en zo werd het gat 4 punten. De 2e plaats was wel al zeker voor het jeugdteam en dat bleek na de kampioenschappen van de afgelopen jaren dit seizoen het hoogst haalbare.

Door de vaak lege plekken in het team moest er door de overige judoka’s steeds hard worden geknokt om de punten binnen te halen.

Het team dat dit seizoen afwisselend gecoacht werd door Robert, Robin en Frank bestond uit: Nino en Miqel Jak, Iris en Mats Timmerman, Rayer en Bart van Duin, Thijmen en Bjorn Snip, Wout Rootjes, Koen Jansen, Finn Milhous, Stijn Rempt, Ties Molenaar, Ties Kruijer, Sem Sikking, Nabil Igoulzane, Ghassan Elmasri, Bran Blokker, Chris Pancras en hebben het heel goed gedaan, stonden ruim voor op Budocentrum die 3e werden en mogen dus heel trots zijn op de 2e plaats.

En bij de 5e en laatste ronde van de Puntencompetitie hebben zondag weer ruim 60 judoka’s voor de punten gestreden. In elke winstpartij kun je punten scoren die meetellen voor het medaille klassement. Er zijn nog 5 judoka’s die voor deze seizoensprijs kunnen gaan. Met nog 1 toernooi in Heiloo voor de boeg wordt dat nu heel spannend.

Deze ronde werd gesponsord door Kinderpraktijk IRIS uit Noord-Scharwoude.

Voor meer informatie over Judoschool EBI-Sports kun je kijken op de site www.ebisports of bellen met Hoofdtrainer Frank, 0651807361.

Regioteam EBI-Sports 2e van NH Noord

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!