Regioteam EBI-Sports Kampioen.

Bij de afsluiting van de Regiocompetitie heeft het jeugdteam de ruime voorsprong weten te behouden. Het was een warme middag in de dojo van de Uitkomst in Anna Paulowna en er moest door het team, dit seizoen gesponsord door Summica en Kokkelkoren, nog 4x worden gejudood. De EBI-Sports judoka’s begonnen wat matig tegen hun sterke tegenstanders van Bos Judo en stonden ze na 4 potjes al 3-1 achter. Na 8 potjes stond EBI nog steeds achter en moesten Denise en Mats hun partijen winnen om met team de overwinning binnen te slepen. Dat lukte ze en werd de uitslag 12/55 om 12/53. De wedstrijden daarna werden vrij eenvoudig gewonnen met 20-4 en in de laatste wedstrijd moesten ze weer pittig aan de slag tegen Juliadorp. Na 8 wedstrijden was de stand nog precies gelijk en moesten de 4 ‘zwaargewichten’ bepalen welk team deze keer zou winnen. Het werden er 2 om 2 en zo was de uitslag ook 12-12 en op ‘doelsaldo’ was het deze keer in het nadeel van EBI-Sports 57-51.

Uiteindelijk over het hele seizoen hebben de judoka’s het heel goed gedaan en zijn ze met 28 overwinningen verdiend Kampioen!!!

Het team bestond dit seizoen uit: Teun Dekker, Ties Kruijer, Saar Rootjes, Iris Timmerman, Ties Molenaar, Nick Schuijt, Luke Broersen, Koen Bijl, Sylvan Meurs, Lucas Way, Stijn Rempt, Jorja Merton, DInand en Xander Goudsblom, Koen Jansen, Heleen Wouters, Denise Pieters, Mats Timmerman, Raldy Hercules, Chris Jonker en Jack Steensma.

 

En afgelopen zondag werd er ook gejudood in Heiloo. Dit toernooi was voor judoka’s met witte, gele en oranje banden.

Daar werden Wout Rootjes en Finn Milhous Kampioen in hun klasse, werd Luuk Bijl 2e en pakten Bart van Duin en Koen Bijl  het brons en werd Saar Rootjes 4e.

 

Voor meer informatie over onze Judoschool in  Langedijk/Tuitjenhorn/Warmenhuizen check onze website www.ebisports.nl of bel met Hoofdtrainer Frank Scholtes, 05 61 80 73 61

Regioteam EBI-Sports Kampioen

Langedijkers Facebook

 

Geef een reactie

error: Content is protected !!