Regioteam EBI-Sports start seizoen heel goed.

Het regio jeugd team van EBI-Sports is de competitie goed begonnen. Afgelopen zaterdag moest het jeugdteam aantreden in de dojo van de Uitkomst in Anna Paulowna. Voor deze 1e ronde waren de teams van de Uitkomst zelf en BC Julianadorp aanwezig. Het team bestaat uit 10 judoka’s die allemaal in een gewichts- en leeftijdsklasse zitten. Tegen Budocentrum ging het goed en won het team met 14-6 en tegen de thuisploeg ging het nog beter en won iedereen z’n wedstrijd en zo staan we na 1e van de 6 rondes bovenaan. Het team bestond deze keer uit: Daniel Groot, Nino Jak, Nikki Trousselot, Sem Sikking, Miqel Jak, Stijn Rempt, Denys Bremmers, Ties Molenaar, Bart van Duin en Thijmen Snip.
In de avond moest het senioren team thuis in Tuitjenhorn judoën. De 1e wedstrijd ging met 8-6 tegen Landsmeer/ van Heest naar EBI-Sports maar de volgende partijen tegen Kenamju en Toradoshi werden nipt verloren met 6-8 en staan we nu op de 4e plek en met nog 4 rondes te gaan lonkt het podium. Het team bestond uit: Vince Cornelisse, Kas Bekker, Mats Timmerman, Paul v/d Welle, Chris Jonker en Pim Hendriks.
En ook werd er weer op zondag gejudood. Deze keer in Purmerend bij het Open Waterlandse. Het was een groot en sterk bezet toernooi. De 1e groep moest om 8.00 uur wegen en daar haalde Sem Sikking de 2e prijs en werd Nino Jak Kampioen. En in het laatste blok van de dag werd Thomas v/d Weide 2e en haalden Mats Timmerman en Chris Jonker de 3e prijs.
Voor meer informatie over de Judoschool in Tuitjenhorn en Langedijk of Bootcamp Trainingen kun je kijken op ww.ebisports.nl of bellen met Hoofdtrainer Frank, 0651807361.

Deze diashow vereist JavaScript.

Regioteam EBI-Sports start seizoen heel goed

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!