Regioteam judoka’s EBI-Sports verstevigd de koppositie.

Afgelopen zaterdag moest het Regioteam van Judoschool Ebi-Sports uit Langedijk/Tuitjenhorn/Warmenhuizen naar Anna Paulowna om voor de 3e ronde te spelen. Het team stond vandaag o.l.v. Aad Goudsblom en er weer flink gescoord door de judoka’s. Alle 4 de wedstrijden werden weer overtuigd gewonnen. Waar de concurrentie weer punten liet liggen liep het team van EBI-Sports weer uit. Het verschil bedraagt nu al 11 punten maar de competitie is nog lang voor het door Summica gesponsorde team dat deze keer bestond uit: Rayer van Duin, Finn Milhous, Stijn Rempt, Bran Blokker, Wout Rootjes, Sylvan Meurs, Thijmen Snip, Xander Goudsblom, Quando Nijenhuis en Mats Timmerman.

In de avond moest het senioren team thuis in Tuitjenhorn judoën. Helaas bestond het team wegens blessures deze keer maar uit 4 van de 7 judoka’s. Maar Mats Timmerman, Luke Beemsterboer, Paul v/d Welle en Maarten Pietersen knokten voor wat ze waard waren en won het team 1 wedstrijd en verloor er 2 nipt.

Op zondagochtend waren de witte banders in Purmerend aan de beurt. Ties Molenaar, Ties Kruijer, Rosanne Veldboer werden Kampioen in hun klasse en Saar en Floor Rootjes werden 3e.

In het andere blok voor de hogere banden behaalden Mats Timmerman en Wout Rootjes de 1e prijs en Stijn Rempt de 2e prijs en Finn Milhous de 3e.

Het was een erg druk judoweekend maar de vele goede resultaten maken een hoop goed voor de coaches die er veel vrije tijd aan besteden.

Voor meer informatie over Judoschool EBI-Sports kijk op de site www.ebisports.nl of bel met Hoofdtrainer Frank 0651807361

Regioteam judoka’s EBI-Sports verstevigd de koppositie

Geef een reactie

error: Content is protected !!