Renée Spijker werkt bij de Deen in Noord Scharwoude en doet mee met Giels Talentenjacht, van slaapkamer naar stadion! Check http://www.gielstalentenjacht.nl/inze… voor meer informatie.

Vergeet niet het duimpje omhoog te klikken als je dit talent leuk vindt (of naar beneden natuurlijk…..).

En laat ook jouw vakkundige oordeel achter in de reactie. Dit alles bepaalt mede de selectie.

WAT IS GIELS TALENTENJACHT?

Giels Talentenjacht (GTJ) is de eerste online talentenjacht. Alles draait om het talent en om deze een podium te geven. Maak je muziek? Pop, rock, house, klassiek, hiphop… Alleen, of met andere? Het maakt niet uit, als het maar een eigen geschreven nummer is en deze is opgenomen in een slaapkamer. Aan de slaapkamer kan ik zien dat het speciaal voor Giels Talentenjacht is opgenomen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

We beginnen met een aantal voorrondes om uiteindelijk een elftal over te houden. Dit gaat als volgt in zijn werk:

Voorronde: Tot 10 april kan iedereen zijn of haar nummer uploaden. Daarna ga ik (samen met een clubje) een top 100 selecteren voor de eerste Challenge.

Challenges: De geselecteerde kandidaten mogen meedoen aan de Challenges. Dit zijn opdrachten voor het schrijven van een song waarvoor de kandidaten in principe steeds een week de tijd krijgen. De uitvoering van dat liedje is ook bij de kandidaat thuis en mag dus zo vaak opgenomen worden al zij willen voordat het naar mij wordt opgestuurd.

Selectie: De filmpjes van de Challenges worden geselecteerd op basis van likes en viewtime. Ik houd het recht om iemand die niet zo veel viewtime of likes heeft toch door te laten gaan. Gewoon omdat ik (of iemand van de ambassadeurs) in het talent geloof.

De selectie

Na de top 100 komt er een selectie. 

Vanaf dat moment wordt het talent ondersteund door experts, coaches en YouTubers. Ik zal actief op basis van wat er gemaakt (en wat het talent wil!) op zoek gaan naar artiesten (en mensen uit de industrie) die kunnen helpen. En er zullen natuurlijk nieuwe challenges komen.

Wat ik wil bieden is een springplank voor talent, zoals optredens in de media en op andere leuke plekken.

Renée Spijker

 

Langedijkers Facebook

Renée Spijker

Screenshot Youtube

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.