Repair Cafe 28 maart Behouden Huis

Het Repair Café richt zich op een breed publiek. Jong,oud, arm of rijk; bij ons staat voor iedereen de deur open. Met nadruk ook voor mensen die ons willen helpen. Hebt u spullen die aan een kleine reparatie toe zijn of wilt u zelf uw reparatiekennis opschroeven, kom dan langs. Naast elektronische apparatuur kunt u langs komen voor eenvoudige kledingreparaties. Ook alles met een stekker is welkom!

​We feliciteren het Behouden Huis waar we woensdag 28/3 zijn tussen 1400-1600 met de Lief Langedijk Prijs 2018!​
We hebben vaak succes met de reparatie van stofzuigers, verlichting en huishoudelijke apparatuur. Soms maken we tuingereedschap. Of geluidsapparatuur.

Ervaren reparateurs zullen de reparatie samen met u verrichten, zodat u een soortgelijke reparatie (in het vervolg) zelf zult kunnen uitvoeren. Het op peil brengen van de grotendeels vergeten reparatiekennis is namelijk ook een doel ven het landelijke initiatief Repair Café.

Elke 2e en 4e woensdag is er repair café in Langedijk. Eerst van 14:00-16:00 in de Sociale winkel in WC Broeker Veiling. De vierde woensdag van de maand in het Behouden Huis te Oudkarspel van 14: 00 tot 16:00.

Repair Cafe 28 maart Behouden Huis

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Geef een reactie