Samen Eten verbindt

Elke eerste en derde woensdag eten senioren gezellig samen in de Westervenne. Een gastvrouw vertelt: “Het is mooi te zien hoe de mensen genieten. De maaltijden van Chantels Mengelmoes zijn kakelvers en er is meestal een bijzonder toetje.” Voordat het eten op tafel staat, is er al veel gebeurd. Van lijsten ophalen, de tafel dekken, eten ophalen tot uitserveren en afruimen. Ze vervolgt: “Het hoort er allemaal bij. Ik doe het met veel plezier, het is leuk en er is altijd veel gespreksstof.” Alle senioren in Langedijk zijn hier van harte welkom.

Wilt u ook eens mee-eten? Meld u minimaal een dag tevoren aan bij het servicepunt van WPW Langedijk via tel. 0226-318050 of mail langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

Samen eten is van 12.00 tot 13.00 in de recreatieruimte van seniorencomplex Westervenne, Platte Ven 103 in Noord-Scharwoude.

Meer activiteiten van Wonen Plus Welzijn zijn te vinden op de website www.wonenpluswelzijn.nl

Wonen Plus Welzijn: Lokaal, laagdrempelig, samen sterk voor ieders welzijn! Een brede welzijnsorganisatie waar men terecht kan voor diverse diensten, welzijnsadvies, cursussen en activiteiten. Adres: De Anbouw, Dorpstraat 610, 1723 HJ, Noord-Scharwoude. Tel. 0226-318050 of mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

Wonen Plus Welzijn De Anbouw zoekt regelaar

Samen Eten verbindt

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

 

Geef een reactie

error: Content is protected !!