Samen kerk zijn, thuis in eigen woonkamer

Ondanks deze bijzondere tijd kunnen mensen alsnog een kerkdienst bijwonen van gemeente de Ark uit Langedijk dankzij een YouTube livestream. 

“Na de afkondiging van de landelijke maatregelen zijn we direct op zoek gegaan naar mogelijkheden om de kerkdiensten alsnog plaats te laten vinden”, aldus de voorganger van de Ark Langedijk, Jonathan Venema. En al snel werd de een oplossing gevonden in de vorm van een wekelijkse uitzending van de kerkdiensten via YouTube. Met het geluk dat een aantal leden van de gemeente vanwege hun werk ervaring hadden met het uitzenden van programma’s voor het grotere publiek, werd het plan al snel uitgewerkt en kon de juiste apparatuur worden aangeschaft. “Normaal komen we elke zondagmorgen samen in theater de Binding in Zuid-Scharwoude, maar dat is nu even niet mogelijk. Nu iedereen thuis moet blijven en daar de kerkdienst volgt, voelen we ons via de livestream alsnog verbonden met elkaar”.

 

In deze tijd waarin mensen zich misschien eenzaam en verward voelen wil de Ark Langedijk een boodschap brengen van hoop, liefde en rust. “Juist met Pasen komen de mensen vaak samen met familie of vrienden. Nu dit niet kan nodigen we u en jou uit om te kijken naar onze live stream: dearklangedijk.nl/live”. Zo kunnen toch samen zijn en Pasen vieren! Meer informatie over de gemeente vindt u op dearklangedijk.nl

De Ark Langedijk: Volle evangelie gemeente De Ark is een groeiende kerk in Langedijk, met een hart voor de buurt en de dorpen om ons heen. Door al onze diensten en activiteiten heen willen wij een open gastvrije gemeenschap zijn met veel liefde, onderlinge verbondenheid en harmonie. 

Adres: Kantoor De Ark Base, Tweede Industriestraat 17, 1723 LG  Noord Scharwoude, info@dearklangedijk.nl www.dearklangedijk.nl 

Samen kerk zijn, thuis in eigen woonkamer

Langedijkers Facebook

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!