Schrijfvaartocht

Een unieke en onvergetelijke ervaring

LANGEDIJK, mei 2018 – De schrijfvaartocht is een uitstapje dat zijn weerga niet kent. In de mooiste maanden van het jaar gaat u aan boord van een authentieke Langedijker koolvlet. Niet voor een gewoon stukje varen, maar voor een onvergetelijke ervaring.

Schrijfworkshop te water

Het Rijk der Duizend Eilanden leent zich uitstekend voor een schrijfworkshop te water. Ludieker leeromgeving moet nog worden uitgevonden.

U vaart langs eilandakkers, bekend om de teelt van aardappelen, uien, wortelen, maar voornamelijk kool. De eenentwintigste eeuw heeft ook dit gebied bereikt, maar u proeft hier nog de historie.

Aan boord krijgt u informatie over het gebied waar u doorheen vaart. Onder leiding van de schrijfdocent Afra Beemsterboer, legt u dat in steekwoorden vast op papier.

Onderweg is er nog een smulmomentje, want er is wat lekkers aan boord.

Met de eerder gemaakte notities, schrijft u in uw eigen woorden uw belevenissen op. De resultaten zullen u verrassen!

Bij terugkeer op De Koen kunt u bij een glaasje prosecco en een lekker hapje napraten over de mooie woorden die u heeft gevonden om uw beleving vast te leggen.

Het programma houdt in: ontvangst op Wijndomein De Koen met koffie/thee en wat lekkers, rondvaart met schrijfworkshop en smulhapje onderweg, terugkeer op De Koen met glaasje prosecco, een lekker hapje en een goodiebag.

Voor info over meevaren op deze geheel verzorgde middag: info@schrijfvaartochten.nl

Schrijfvaartocht

Een unieke en onvergetelijke ervaring

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!