Selfie of BFF wat betekend dit ?

Selfie of BFF wat betekend dit Wat betekenen deze woorden of afkortingen. Ze zijn opgenomen in het woordenboek, maar zijn ze wel bekend bij iedereen?
Selfie = een kiekje van je zelf maken met je mobieltje of digitale fototoestelletje. Je kan dan meteen laten zien hoe je eruit ziet op dit moment of met wie of waar je bent. Dat is toch verdomd handig, dan staat het maar weer mooi vastgelegd. Het kan meteen doorgestuurd worden via een whats-appje ( is een berichtje/ digitaal briefje via je mobieltje ) Ook kun je het even op facebook ( digitale vriendenboek ) zetten, dan kun je het met al je vrienden delen. iedereen is fotograaf geworden sinds we digitaal kiekjes kunnen maken en we een telefoon hebben die in je broekzak past.
We delen ook filmpjes met elkaar, deze vinden we op de ” You Tube ” web site, dit is een pagina in de computer, het digitale boek. die bij iedereen in de huiskamer staat. Natuurlijk kun je ook een laptop, een apparaat dat in je tas past en overal kunt dubbel klappen of open klappen en ermee kunt schrijven, lezen, filmpjes kijken of gebruiken om contact te hebben met vrienden, collega’s of familie. Vergeet ik waarschijnlijk nog vele andere mooie schermen, zoals i-pad, i-pod enz. kunnen jullie het nog bijhouden?
We raken in een stroomversnelling en weten gelukkig nog niet wat we over tien jaar in onze broekzak mee hebben of wat er in huis staat geïnstalleerd. Het World Wide Web, ofwel wereld wijde verbinding in de lucht geeft ons bijna zeker nog heel veel mogelijkheden.

BFF is BEST FRIENDS FOREVER volgens de jeugd. Dat wil zeggen beste vrienden voor het leven, dat is toch wel super tof dat dit tegen jou wordt gezegd. Dan moet je er wel nog flink tegenaan. Je hele leven lang goede vrienden blijven is niet eenvoudig en zeken als je dit aan elkaar beloofd. Het is natuurlijk wel fantastisch om te horen, dat streelt je ego. Wel, ik zal proberen om er voor te gaan, steun en toeverlaat te zijn in moeilijke tijden en genieten van alle vrolijke en gelukkige momenten samen.

Ga naar de facebook pagina van Langedijkers 

 

Selfie of BFF wat betekend dit ?

Selfie of BFF wat betekend dit

Geef een reactie

error: Content is protected !!