Slip en band examens EBI-Sports

JUDO
Afgelopen weekend waren er voor de oudere judoka’s van Judoschool EBI-Sports uit Tuitjenhorn/Warmenhuizen/Langedijk de slip en band examens. Ze moesten bij de valtechnieken laten zien hoe ze verschillende soorten rollen konden doen. Daarna de worpen die ze in de afgelopen periode hebben geleerd en sloten ze af met de houdgrepen en de manieren om iemand om te krijgen vanuit verschillende posities op de grond. Iedereen was geslaagd voor de nieuwe band of slip.
Gele slip: Esmee Pasterkamp, Bas Nagelhout en Joop Poland.
Oranje slip: Joop Poland
Groene slip: Theeuwis van Duin en Regina Hooglugt
Blauwe slip: Bram Beemsterboer
Bruine slip: Rens Droog, Dexter Bruin, Sjoerd van Donselaar en Jeremy de Vogel
Gele band: Denys Bremmers, Danny Visser, Rens Pronk en Mick van Brederode
Gele band met oranje slip: Miqel Jak
Gele band met bruine slip: Dinand Damsma, Bjorn Snip
Oranje band met groene slip: Thijmen Snip
Oranje band met blauwe slip: Finn Milhous
Groene band: Stijn Rempt.

 

Ook werden er weer wedstrijden gehouden. Deze keer was de 2e ronde van de regiocompetitie in Anna Paulowna gehouden. We speelden tegen de teams van de Uitkomst en Budocentrum Julianadorp.
De eerste wedstrijd was tegen de Uitkomst. Daniel moest beginnen in de klasse tot 24kg. Hij maakte een mooi kanteltechniek en hield z’n tegenstander stevig vast in de hougreep. Dat voorbeeld volgde Nikki en Ties ook. Ghassan, Finn en Denys maakten een Ippon en de laatste 2 judoka’s van ons team hadden geen tegenstander dus werd die ook gewonnen. De uitslag was 16-4 voor EBI-Sports.
In de 2e wedstrijd van de dag tegen Budocentrum werden er spannende wedstrijden gespeeld maar werden de punten toch door EBI-SPorts binnengehaald en werd er met 14-6 gewonnen.
Het team bestond deze keer uit; Daniel Groot, Lucas Goslink, Nikki Trousselot, Ghassan ELmasri, Finn Milhous, Denys Bremmers, Ties Molenaar, Bart van Duin en Chris Pancras.
Slip en band examens
 
Voor meer informatie over Judoschool EBI-Sports of de Bootcamp Trainingen kijk opwww.ebisports.nl of bel met Hoofdtrainer Frank, 0651807361

Slip en band examens EBI-Sports

Geef een reactie

error: Content is protected !!