Sperwer 19

Een droomhuis in een fraaie villawijk, op een schiereiland met jawel,….aan 3 zijden vaarwater, aanlegsteigers, balkon, tuin, bos…………Een plek waar u kunt wegdromen van alle dagelijkse hectiek! Lekker je favoriete muziek op tien en feesten tot diep in de nacht met al je vrienden! Hoe zeg je dat trouwens op zijn Engels “Sperwer 19” voor je overzeeze vrienden?

Maar goed, aanstaande zaterdag is het Open huis van 11.00 tot 15.00 uur dus je kan altijd even gaan kijken of het wat voor je is

open-huis-1-oktober

 

Hieronder wat de makelaar er over zegt! 

Op een eigen schiereiland in de fraaie villawijk het “Rijk der 1000 eilanden”, is deze traditioneel en onder architectuur gebouwde VRIJSTAANDE VILLA met royale inpandige garage gelegen. De prachtige kavel met ruime parkeergelegenheid meet 1.245 m² en behoort tot een van de mooiste locaties van dit schitterende, waterrijke gebied. Deze toplocatie in een rustige omgeving, aan het einde van de straat, aan doorgaand vis-/vaarwater zal u aanspreken. Het geheel geeft u optimale privacy waarbij u volop kunt genieten van zon, licht, natuur en uitzicht. De woning is zeer goed onderhouden en is zo te betrekken. Een plek waar u kunt wegdromen van alle dagelijkse hectiek!

Indeling:

Begane grond: hoge entree met vide, hal, garderoberuimte, toilet en meterkast. De gehele begane grond beschikt over een marmeren vloer met vloerverwarming, mooi gestuukte wanden en schoon metselwerk. Vanuit de ruime, lichte woonkamer heeft u door de grote raampartijen aangenaam contact met tuin, terras en water. De schuifpui geeft toegang tot het royale zonnige natuurstenen terras. Er is elektrisch bediende zonwering aanwezig. De lichte woonkeuken aan de straatzijde is v.v. een inductiekookplaat, heteluchtoven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de keuken is de hal weer te bereiken. De toiletruimte is v.v. marmeren vloer- en wandafwerking tot aan het plafond. In de ruime bijkeuken bevindt zich naast opbergruimte ook de aansluiting voor de wasmachine en de droger. Aansluitend bereikt u de inpandige, geïsoleerde L-vormige garage. Deze is v.v. een elektrische overheaddeur en een aparte loopdeur naar het terras.

Bijzonderheden:

– op eigen schiereiland gelegen met aan 3 zijden vaarwater
– keurig onderhouden tuin en bos
– beregeningsinstallatie aanwezig
– twee aanlegsteigers, veranda en verschillende terrassen
– schilderwerk binnen en buiten uitstekend onderhouden
– begane grond geheel v.v. een lichte marmeren vloer met vloerverwarming
– 4 zeer ruime kamers op de verdieping, daarboven een grote hoge zolder
– huis en garage zijn volledig geïsoleerd (energielabel B)
– alarminstallatie aanwezig

We plaatsen niet alle foto’s van de Sperwer 19, en verklappen niet alles, daarvoor moet je toch echt op Funda kijken. 

Nieuwsgierig Volg deze link

Sperwer 19 Huis van de Week

Over het huis van de week op Langedijkers!

Eén maal per week zetten we een huis wat te koop of te huur staat in de schijnwerper. 

Een bijzondere lokatie, uitstraling, indeling, grond, omgeving, aan het water, oprijlaan of gewoon een lief huisje voor als je jong bent en twee rechterhanden hebt. 

Starten met huisje boompje beestje!

Het kan dus alle kanten op! Er staan nogal wat huizen te koop in Langedijk!

En dan nog even dit, heb jij een tip voor het volgende “Huis van de week” stuur dan het adres en de rede waarom dit het huis van de week moet worden, naar redactie@langedijkers.nl 

PS. Wanneer het huis verkocht is vermelden wij dit op deze pagina en verwijderen wij deze pagina als de koop gesloten is.

Langedijkers Facebook 

Geef een reactie