Stage Wonen Plus Welzijn te Langedijk

Volg jij de opleiding HBO Maatschappelijk werk of Sociaal Pedagogische hulpverlening en heb je al een stageadres maar twijfel je of je daar op zijn plaats zult zijn?

Denk je misschien dat jij daar je talenten niet zult kunnen ontplooien? Switch dan over naar Wonen Plus Welzijn. Wonen Plus welzijn heeft nog een stage vacature voor 3e jaars studenten. Wij kunnen jou een mogelijkheid bieden om je kennis en werkervaring breed uit te breiden, je komt werken in een open team waar gelijkwaardigheid centraal staat met ruimte voor initiatief.  Je krijgt een stage- en onkostenvergoeding.

Wij vragen van de stagiair dat je van aanpakken weet in een dynamische tijd en iemand die flexibel, creatief en positief is en snel kan schakelen. De taken van de stagiair is het begeleiden van cliënten in de thuissituatie,  het geven van informatie en advies, vrijwilligers ondersteunen en het helpen organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten.

Heb je interesse in deze stage? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn Langedijk 0226-318050 of mail: i.ruijter@wonenpluswelzijn.nl

Stage Wonen Plus Welzijn te Langedijk

Langedijkers Facebook

Geef een reactie

error: Content is protected !!