Start nieuwe sport seizoen bij EBI-Sports

Bij EBI-Sports kun je judoën, groepslessen volgen of aan de slag met een Personal Trainer.

Judo verbetert op een speelse manier de motorische en sociale vaardigheden van uw kind en daarnaast vergroot judo ook het zelfvertrouwen.

Bij ons kunnen kinderen vanaf 4,5 jaar beginnen met een GRATIS proefles en judo is ook voor volwassenen een hele goeie sport.

De trainingen worden op woensdag, donderdag, vrijdag en zondagochtend door gediplomeerde trainers gegeven in Noord-Scharwoude en Tuitjenhorn.

 

Bij onze groepslessen zijn de groepen altijd compact (max. 15 personen), zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Naast de Conditietraining en Bootcamp bieden we ook Small Group circuit training (max.6 personen) aan en de eerste les is GRATIS.

Aan de slag met een Personal Trainer behoort ook tot mogelijkheden. Met deze 1-op-1 begeleiding behaal je sneller resultaat, maar is ook uitermate geschikt voor mensen met medische klachten. Je kunt kiezen voor begeleiding aan huis of op de sportschool.

Kijk voor tijden, locaties en meer info op de vernieuwde site WWW.EBISPORTS.NL  of bel met Hoofdtrainer Frank Scholtes op 0651807361.

Start nieuwe sport seizoen bij EBI-Sports

Geef een reactie

error: Content is protected !!