Stichting Step One biedt twee vrijwilligersreizen naar Tanzania
Geef ieder kind een kans!

ZUID-SCHARWOUDE – Stichting Step One organiseert in september en oktober 2016 twee verschillende vrijwilligersreizen naar Tanzania. Het doel van het project is om twee scholen te bouwen voor kansarme kinderen.

Heb je altijd al eens een steentje bij willen dragen in ontwikkelingslanden? Heb je altijd al de Kilimanjaro willen zien? En ben je niet bang om vies te worden? Dan is dit je kans! Stichting Step One organiseert dit jaar twee vrijwilligersreizen naar Tanzania. De eerste reis is al volgeboekt, maar voor de tweede reis, welke plaats vind van 22 september tot en met 7 oktober, is nog plek.

Net als vorig jaar zal de reis plaatsvinden in Umbwe, een plaatsje dichtbij de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro. Veel kinderen in deze regio hebben wegens armoede geen toekomstperspectief, dat wil Step One samen veranderen. Samen met 12 vrijwilligers gaan we de handen uit de mouwen steken bij het bouwen aan een school. Naast de bouwwerkzaamheden blijft er voldoende tijd over voor avontuurlijke en culturele uitstapjes en maken we kennis met de lokale bevolking. “Het samen bouwen, de excursies en de gezelligheid met de groep maakte mijn reis met Stichting Step One een onvergetelijke ervaring”, aldus Karen Schoon, vrijwilligster in 2015.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op: http://step-one.nu/vrijwilligersreis-umbwe/

Step One
Stichting Step One is in 2013 opgericht door vijf Langedijkers. De stichting zet zich in om kinderen in ontwikkelingslanden een eerlijke kans te geven op een mooie toekomst. Dit doen ze door kinderen opleidingen te bieden. Kijk ook eens op www.step-one.nu.

Stichting Step One biedt twee vrijwilligersreizen naar Tanzania

Langedijkers Facebook

step one

LOGOSEO

Geef een reactie