Stijn Rempt 2e in Purmerend

Bij het waterland toernooi in Purmerend heeft Stijn de 2e plaats behaald. Het was een groot jeugd toernooi waar veel kinderen uit Nederland aan meededen. Van EBI-Sports ging Coach Robin met Sem, Thijmen en Stijn op pad om voor de prijzen te strijden. Thijmen Snip deed voor het eerst mee in de zwaardere gewichtsklasse maar met 1 overwinning en 2 nederlagen kwam hij nog niet veel verder deze keer. Sem Sikking was goed op weg om het podium te halen maar door een onverwachtse en ongelukkige botsing met z’n neus tegen de tegenstander z’n hoofd kon hij helaas niet meer verder judoën en hield toernooi op voor hem. Stijn Rempt begon met een kleine nederlaag op een straf maar herstelde zich daarna goed en won daarna z’n andere wedstrijden en mocht op de 2e plek van het podium plaatsnemen.
Ook was er afgelopen zondag de 2e ronde van de Puntencompetitie. Deze ronde was gesponsord door Kinderpraktijk IRIS en kwamen er in de dojo van EBI-Sports in Tuitjenhorn ongeveer 80 judoka’s in actie. Bakker Sport kwam ook met 20 judoka’s meedoen met de competitie waar kinderen zich kunnen ontwikkelen in de wedstrijdsport. Dit is leuk voor onze en zijn judoka’s om ook eens tegen andere kinderen te judoën.
Er waren 3 matten waarover de kinderen werden verdeeld en in poules ingedeeld zodat ze allemaal 4 of 5 wedstrijden konden judoën.
Het was allemaal weer goed gegaan en de judoka’s hebben allemaal weer punten verdiend voor de medailles.
Voor meer informatie over Judoschool EBI-Sports of andere activiteiten zoals Bootcamp en Personal Training kun je kijken op de vernieuwde website www.ebisports.nl of bellen met 06-51 80 73 61

Deze diashow vereist JavaScript.

Stijn Rempt 2e in Purmerend

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

 

Geef een reactie

error: Content is protected !!