SuperKOOL museum zoekt vrijwillige horecatoppers

 

Bij Museum BroekerVeiling genieten jaarlijks zo’n 50.000 bezoekers van een heerlijk dagje uit. Dit wordt gerealiseerd met een klein betaald team maar vooral met ruim 180 vrijwilligers die zich met enthousiasme inzetten voor het behoud van dit unieke stukje Noord-Holland.

 

Wellicht hebben jullie ook wel eens een verjaardag, jubileum, bruiloft of andere gezellige bijeenkomst meegemaakt in Museum BroekerVeiling? Het team van de horeca heeft het er dagelijks druk mee om alle bezoekers en groepen van het museum een mooie en vooral smakelijke dag te bezorgen.

 

Groentemuseum

De veiling en het tuindersambacht staan centraal in museum, en daarbij spelen groenten en verse producten natuurlijk ook een belangrijke rol. Onze vrijwillige tuinders verbouwen groenten op de akkers van het museum, en de boomgaard staat vol met appel, peren en pruimenbomen. Groenten en fruit uit de tuin worden verkocht op de veiling, maar ook gebruikt om verse gerechten te bereiden voor onze bezoekers. Regelmatig komt bezoekers dan ook de geur van versgebakken brood, appeltaart of een heerlijke soep met seizoensgroenten tegemoet vanuit het restaurant. Voor de drukkere dagen (maart t/m december) en speciale gelegenheden is het museum op zoek naar vrijwilligers die het horecateam willen bijstaan met uiteenlopende taken.

 

Afwisselende dagen
Wat kan je zoal verwachten aan taken in de horeca van Museum BroekerVeiling? Het museum is zowel op zoek naar mensen die regelmatig langs willen komen om bijvoorbeeld groente en fruit te snijden als mensen die kunnen helpen in de bediening. Ervaring leert dat bij het museum geen dag hetzelfde is. Zo sta je in te dekken voor een groep of ben je broodjes aan het maken en zo staat het restaurant vol met mensen die graag willen eten voordat ze naar de veiling gaan. In overleg word je ingedeeld op dagen waar we verwachten extra hulp nodig te hebben, en uiteraard word je ingewerkt door ons horeca team.

 

Meer weten?

Heb je horeca-ervaring en wil je een bijdrage leveren om bezoekers een geweldig dagje of avondje uit te bezorgen in het SuperKOOLe museum? Zie de website: broekerveiling.nl/contact/vacatures voor meer informatie.

SuperKOOL museum zoekt vrijwillige horecatoppers

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!