TERRE DES HOMMES WINKEL ZOEKT VRIJWILLIGERS

Sinds vorig jaar juni is aan het Ritsevoort 3 in Alkmaar een winkel van Terre des Hommes gevestigd. Terre des Hommes-winkels verkopen vrijwilligers allerhande spullen van zeer goede kwaliteit.  De gehele opbrengst komt ten goede aan de hulpprojecten voor kinderen wereldwijd.

In Nederland zijn zo’n veertig winkels van de kinderhulporganisatie. Terre des Hommes wil het aantal verkoopmedewerkers uitbreiden. Daarom is men op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich op roosterbasis willen inzetten voor de winkel en het goede doel.

Interesse? Bel met Laura van de Straat: 06 – 31687758.

Sinds de oprichting van Terre des Hommes vormen de tweedehands winkels een belangrijke inkomstenbron voor de organisatie. In Terre des Hommes-winkels worden gebruikte goederen, zoals kleding, speelgoed, boeken en curiosa, ingenomen en weer verkocht. Iedere winkel heeft een nette, uniforme en herkenbare uitstraling. De winkels voeren het motto ‘1e keus in 2e hands’ en weten dat waar te maken.

De Terre des Hommes winkel in Alkmaar is van dinsdag tot en met zaterdag (tussen 10.00 en 17.00 uur) geopend. Inbreng van goederen is natuurlijk ook mogelijk. Het beste kan dit worden gedaan tijdens de laad- en lostijden van het Ritsevoort. Dan kan namelijk de auto voor de deur worden geparkeerd. Op verzoek kunnen de spullen ook worden opgehaald.

TdH_logo_pms_FC+payoff

TERRE DES HOMMES WINKEL ZOEKT VRIJWILLIGERS

Langedijkers Facebook 

Geef een reactie

error: Content is protected !!