Ties Kruijer JUDO Kampioen van Noord-Holland.

Afgelopen zondag heeft Ties Kruijer van Judoschool EBI-Sports uit Langedijk/Tuitjenhorn in Beverwijk de Noord-Hollandse titel in de -30kg klasse behaald. Deze wedstrijd was een vervolg op de voorronde van vorige week waar hij toen 2e werd. De kampioenschappen waren voor kinderen geboren in 2007 en 2008.
De judoka uit Warmenhuizen zat in een poule met Miqel Jak en nog 8 andere kinderen. Ties was in de eerste ronde vrijgeloot en kwam met z’n eerste winstpartij (na 5 seconden met een ippon gewonnen) in de halve finale waar hij heel lang op moest wachten. Uiteindelijk kwam hij op de mat en won tegen een sterke judoka met een heel klein verschil.
Daarna mocht hij er al snel achteraan de finale judoën en die won hij overtuigend met een waza ari en een sterke houdgreep waarna beide armen de lucht in mochten en hij op de hoogste plek van het podium z’n gouden plak mocht ontvangen.
Miqel verloor z’n eerste partij, won er daarna 2 maar kon de wedstrijd om het brons niet winnen en werd 5e en die plek was ook voor Stijn Rempt, na 2 winst en 2 verliespartijen, het hoogst haalbaren vandaag. Zij hebben beide goed gejudood en mogen volgend jaar ook nog bij de B pupillen meedoen.
Een andere groep judoka’s van EBI-Sports gingen olv coaches Robert en Frank judoën in Heiloo bij het witte en gele banden toernooi. De dag was verdeeld in 4 blokken met totaal zo’n 240 judoka’s uit heel Noord-Holland.
Dat ging erg goed en er werden veel podiumplaatsen door de judoka’s veroverd.
In blok 1 werd Daniel Groot Kampioen en Nova Klaver 4e. In blok 2 werden Nikki Trousselot, Lucas Goseling en Nino Jak Kampioen en Roy van Went 4e. In het derde blok mocht Sem Sikking op de hoogste trede plaats nemen en werden Ghassan Elmasri, Stijn Blom en Rens Pronk 2e. En in het laatste blok van de dag werden Bjorn Snip en Miqel Jak na z’n ochtend wedstrijd nu 2e en Denys Bremmers 3e.
 
Voor meer informatie over de judolessen bij EBI-Sports of de Bootcamp trainingen kun je contact opnemen met Hoofdtrainer Frank, 0651807361

Deze diashow vereist JavaScript.

Ties Kruijer JUDO Kampioen van Noord-Holland

Geef een reactie

error: Content is protected !!