TOP ENTERTAINMENT MET DE KERMIS IN OUDKARSPEL
Volop gezelligheid in feestcafé ‘t karrewiel

OUDKARSPEL: De gezelligheid staat weer voor de deur, de kermis in Oudkarspel is nog steeds zo’n gezellige dorpskermis, dat betekend dus vier dagen feest in ‘t karrewiel. De kermis is dit jaar een weekje eerder ivm het Indian Summer Festival. Jan en Ingrid hebben er weer van alles aan gedaan om er weer een mooi weekend van te maken en dat zal zeker lukken.
Wat staat er dit jaar allemaal op het programma tijdens de kermis?

Vrijdag 23 Juni komt net als vorige jaar de mafste dj van Nederland Feest DJ Maarten naar ‘t karrewiel. Hij is razend populair op de kermissen, overal waar hij komt maakt hij er een superfeest van.

Zaterdag 24 Juni komen er zelfs 2 zangers naar ‘t Karrewiel DRIES ROELVINK & JOS ROOZENDAAL, Nou wie kent Dries niet? Deze amsterdamse zanger is natuurlijk bekent van zijn reclame in zijn gele zwembroek en van zijn real live show DE ROELVINKJES en Dries heeft de nodige hits gescoord.
Ook komt Jos Roozendaal deze avond zingen! Deze zanger weet wel hoe hij een feessie moet bouwen met zijn gezellige repertoire dat bestaat uit Hollandse hits en Engelstalige feestnummers.

VIJFKAMP

Zondagmiddag 25 Juni is het tijd voor de spectaculaire vijfkamp, Vanaf 14.00 uur strijden er heel wat teams om de befaamde karrewiel trofee de deelnemer krijgen weer 5 leuke onderdelen voor hun kiezen.
Het gebeurt allemaal op de dorpsstraat voor het café, dus kom allemaal kijken en mis niets van de spanning, de actie en de vele hilarische taferelen die de vijfkamp op zal leveren.

Dit geweldige dorpsevenement wordt mogelijk gemaakt door:

Westerbos automaten, Heineken, Axel dé fietsenmaker, Frank Leenstra Timmerwerken,

ERS Party verhuur, BM bouw, Doekes Agrarische Dienstverlening en feestcafé ‘t karrewiel.

De deelnemers dienen uiterlijk om 13.15 uur aanwezig te zijn.
Natuurlijk is er op de zondag ook live muziek, Zanger Robbert van der Steenhoven komt bij ons een feessie bouwen en dat kan deze zanger heel goed.

De kermis wordt op maandag 26 Juni in stijl afgesloten met een optreden van de Paul Vlaar, overal waar Paul komt is het één groot feest.
Tijdens de kermis wordt er vier dagen geen entreegeld gevraagd, waar vind je dat nog tegenwoordig? En we zijn 4 dagen tot 03.00 uur geopend ( zonder 1 uur beleid ). Zoals je leest wordt het weer een dolle boel in feestcafé ‘t karrewiel, en Jan en Ingrid en de kermis crew wensen jullie dan ook een bar gezellige kermis toe.

‘t karrewiel is te vinden aan de dorpsstraat 719 in Oudkarspel !! en voor nog meer nieuwtjes kijk dan op www.cafekarrewiel.nl

TOP ENTERTAINMENT MET DE KERMIS IN OUDKARSPEL

Langedijkers Facebook

Meer Cultuur TOP ENTERTAINMENT

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.