Vakantietip: Zonnige Zomerdagen bij Museum BroekerVeiling

Deze zomervakantie kun je bij Museum BroekerVeiling terecht voor een lekkere portie gezelligheid en plezier tijdens de Zonnige Zomerdagen.  Er zijn een groot aantal activiteiten om deze zomer af te koelen!

Lekker op het water
Neem je zwemspullen en je vriendjes mee en kom varen in een fluisterschuit! Wij kunnen zorgen voor een goedgevulde picknickmand. Tijdens het varen zie je allerlei leuke dingen en kun je heerlijk zwemmen in de Noorderplas. Voor de allerkleinsten hebben we zwemvestjes beschikbaar.

Liever wat actiever bezig? Stap in een Canadese kano! Laat je spierbundels maar werken en vind peddelend je weg door het Rijk der Duizend Eilanden. Stap onderweg eens uit en bekijk dit unieke gebied van dichtbij! Zie jij nog groenten staan op de akkers?

Kindermiddagen
Op de woensdagen in juli en augustus worden er extra activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo kunnen kinderen zich helemaal uitleveren. Vanaf 13.00 uur wordt er geknutseld onder begeleiding van onze vrijwilligers. Daarna kan je een dansje doen of een mooie kaars maken. Vergeet niet onze dieren te aaien op het diereneilandje. Onze varkentjes Bram en Betty kijken uit naar je bezoek!

Er is altijd iets te doen
Tijdens de Zonnige Zomerdagen worden er nog veel meer activiteiten georganiseerd naast het toch al leuke museum programma. Kijk gerust eens op onze evenementenpagina voor een overzicht van alle activiteiten:www.broekerveiling.nl/evenementen.

Vakantietip: Zonnige Zomerdagen bij Museum BroekerVeiling

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!