Veel prijzen Judoschool EBI-Sports

Bij het Open Beverwijkse judotoernooi hebben veel judoka’s van Judoschool EBI-Sports uit Tuitjenhorn en Langedijk prijzen behaald.

In het 1e blok ging coach Robin met 4 kids op pad. Sem Sikking en Rayer van Duin werden met 4 overwinningen Kampioen in hun gewichtsklasse. Ghassan Elmasri werd 3e en Nikki Trousselot viel deze keer buiten de prijzen.

In het 2e blok pakte Rens Pronk de 2e plaats en werden Denys Bremmers en Theeuwis van Duin 3e.

Blok 3 waren de broers Thijmen en Bjorn Snip, Sterk Delreu en Bart van Duin olv coach Frank aan de beurt. Helaas pakte alleen Bjorn en Sterk hier de 3e plaats. Blok 4 begon voor Thomas v/d Weide en Chris Jonker na wat organisatorische problemen veel later dan gepland. Thomas knokte goed tussen de veel ervarenere judoka’s en belande net naast het podium en Chris worstelde zich tussen de 3 zwarte band judoka’s op de 3e plaats.

De judoka’s hebben allemaal erg hun best gedaan en met nog 3 toernooien loopt het seizoen al aardig op het einde.

Ook ging er zaterdagmiddag een team van de Bootcamp groep van EBI-Sports meedoen aan de Obstacle Run in Heerhugowaard. Daar kwam het team net na een uur binnen op het 8km parcours met 20 hindernissen door het park van Luna. Het team bestond uit Ruud Nannes, Bart Jan Baaijens, Kees Groot, Damian Schenk, Sten van Uitert, Luuk van Zijl, Chaira Stins en Leon van Scheppingen en Frank Scholtes.

Voor meer informatie over de Bootcamp trainingen of Judoschool kijk op de site www.ebisports.nl of
bel met Hoofdtrainer Frank, 0651807361

Veel prijzen Judoschool EBI-Sports

 

Geef een reactie

error: Content is protected !!