Voedselbank ontvangt gezinskaarten voor Museum BroekerVeiling

Omdat iedere ouder zijn kind(eren) graag mee op stap neemt, schenken Rabobank Alkmaar e.o. en Museum BroekerVeiling 30 gezinskaarten aan de verschillende voedselbanken in de regio. Zo kunnen ook deze gezinnen genieten van een heerlijk cultureel dagje uit naar Museum BroekerVeiling.

De Rabobank werkt al jaren samen met Museum BroekerVeiling, en heeft onder andere de audiotour van het museum mogelijk gemaakt. Beide partijen hebben onlangs besloten om hun samenwerking verder uit te breiden. Rabobank zet zich al langer actief in voor de maatschappij en gezinnen die het minder breed hebben. Het ter beschikking stellen van de 30 gezinskaarten was daarbij een welkome aanvulling.

Op vrijdag 28 september om 10:00 uur vindt in Museum BroekerVeiling de officiële uitreiking plaats van de gezinskaarten. De overhandiging aan de Voedselbank wordt gedaan door Ron Karels, directeur Museum BroekerVeiling en een vertegenwoordiger van Rabobank Alkmaar e.o. .

Graag nodigen wij u uit om bij deze officiële uitreiking aanwezig te zijn. Zorg ervoor dat u uiterlijk om 9.55 uur aanwezig bent bij Museum BroekerVeiling (adres: Museumweg 2, 1721 BW Broek op Langedijk). Neem voor vragen contact op met Renée Korver-Michan van Museum BroekerVeiling via (0226) 31 38 07 of info@broekerveiling.nl.

Voedselbank ontvangt gezinskaarten voor Museum BroekerVeiling

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!