Vrijwillige ouderenadviseur: De vraagbaak voor senioren!

Heeft u als senior vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg? Dan kunt u terecht bij de vrijwillige ouderenadviseur. Vrijwillige ouderenadviseurs zijn vrijwilligers en hebben een speciale opleiding gevolgd om u zo goed mogelijk te kunnen informeren en adviseren. Het maakt niet uit waar u mee zit, een VOA kan u altijd en overal mee op weg helpen. Met uw zorgtoeslag bijvoorbeeld, of met moeilijke brieven van notarissen of (overheids-) instanties. Ook kunnen zij ondersteunen en aanwezig zijn bij keukentafelgesprekken met een WMO consulent van de gemeente Langedijk.

Aarzel niet als u ergens mee zit. Neem contact op met Wonen Plus Welzijn op telefoonnummer 0226 31 80 50 of via de mail op langedijk@wonenpluswelzijn.nl
Het kost u niets en het verplicht u tot niets. U hoeft geen lid te zijn van Wonen Plus Welzijn of een ouderenbond.

Wonen Plus Welzijn: Lokaal, laagdrempelig, samen sterk voor ieders welzijn! Een welzijnsorganisatie waar men terecht kan voor diverse diensten, welzijnsadvies, cursussen en activiteiten. Adres: Dorpstraat 610, 1723 HJ, Noord-Scharwoude. Tel. 0226-318050 of mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

Vrijwillige ouderenadviseur: De vraagbaak voor senioren!

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Geef een reactie