Warme Winterdagen bij Museum BroekerVeiling

Waarschijnlijk ben je al druk bezig met de voorbereidingen voor de kerstdagen. De boom is mooi versierd, de boodschappen zijn in huis en de kadootjes liggen onder de boom. Maar heb jij al plannen voor de vrije dagen na Kerst? Kom naar Museum BroekerVeiling voor de lekkere dosis winterse gezelligheid!

Van woensdag 27 t/m zaterdag 30 december 2017 en van dinsdag 2 januari t/m zondag 7 januari 2018 zijn de Warme Winterdagen bij Museum BroekerVeiling.

Tijdens de Warme Winterdagen zijn er veel activiteiten voor jong en oud waarin gezelligheid en lekker eten centraal staan. Zo kan je broodjes bakken boven het kampvuur terwijl je luistert naar verhalen over vroeger. Bied op vergeten wintergroenten tijdens de veiling, kom loungen in de lighallen met een warme kop chocolademelk en vul je eigen potje met zoet-zure rode kool om mee naar huis te nemen*. Tijdens de warme winterdagen waan je je helemaal in oude tijden, je wordt omringd door mensen in klederdracht. De smid heeft zijn vuur opgestookt en de visrokerij is druk in bedrijf; het museum leeft!

Als bezoeker van de Warme Winterdagen krijg je bij binnenkomst een voucher voor een gratis warm drankje en een winters hapje in het restaurant.

Tijdens je bezoek kun je varen, een groenteveiling bijwonen en de spannende tocht volgen van de tuinbouwproducten van het land tot aan de klant. Voor toegang tijdens de Warme Winterdagen gelden de normale entreeprijzen en is de museumkaart geldig. Kijk voor tijden en meer informatie op www.broekerveiling.nl/evenementen

*Voor het rode kool maken en bakken van een broodje vragen wij een kleine bijdrage. Kijk voor meer informatie over de tijden en data waarop verschillende activiteiten plaatsvinden op onze website.

Warme Winterdagen bij Museum BroekerVeiling

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk – Evenementen Alkmaar – Evenementen Bergen – Evenementen Heerhugowaard – Evenementen Schagen

Geef een reactie

error: Content is protected !!