Win jouw favoriete foto afgedrukt op bamboe

Win jouw favoriete foto afgedrukt op bamboe

Heb jij een mooie foto van een bijzonder plekje in Noord-Holland? Doe dan mee met de fotowedstrijd voor het provinciale Instagramaccount @oogvoornoordholland.

Tot het eind van dit jaar kiest de provincie iedere week 1 foto uit. De winnaar mag op kosten van de provincie een foto laten afdrukken op een bamboeblok van 15 x 15 cm. Een mooi cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

Win jouw favoriete foto afgedrukt op bamboe

 

Veelzijdige provincie in beeld op Instagram

De provincie wil op Instagram via @oogvoornoordholland en #oogvoornoordholland beelden delen van mooie plekjes in Noord-Holland, de meest veelzijdige provincie van Nederland. Alle foto’s zijn welkom. Het mag een natuurplaatje zijn, maar ook een foto van een straat, gebouw of zelfs een bedrijventerrein.

Criteria

De provincie let bij haar keuze op kwaliteit, compositie, kleurgebruik, originaliteit en de Noord-Hollandse uitstraling van de foto. Zwaar bewerkte foto’s dingen niet mee.

Doe je mee?

Meedoen kan op 2 manieren:

  • Instagrammers: volg @oogvoornoordholland en deel je favoriete foto met #oogvoornoordholland en vermeld waar de foto is gemaakt.
  • Niet Instagrammers: stuur je foto op naar nieuwsredactie@noord-holland.nl o.v.v. Instagram winactie en de locatie waar de foto is genomen.

De provincie kan de foto’s delen op de beeldstream van @oogvoornoordholland. Dit houdt in dat de foto ook door anderen mag worden gebruikt. De winnaar krijgt een voucher toegestuurd. Hiermee kan de foto op bamboeblok worden besteld op www.phooboo.com.

Lees meer over de criteria en voorwaarden op www.noord-holland.nl/instagram.

(Bron Provincie Noord Holland)

Win jouw favoriete foto afgedrukt op bamboe

Langedijkers Facebook

 

Geef een reactie