Workshop De kracht van Ontrommelen

Workshop De kracht van Ontrommelen

Soulbalance in Broek op Langedijk

Nederland is in de ban van opruimen en ontspullen.  Mede door de Japanse opruimgoeroe  Marie Kondo. Zij heeft menigeen aangestoken met het opruimvirus door haar boeken en de Netflixserie

Mascha Lapien, De Ontrommelcoach®

Mascha Lapien, De Ontrommelcoach® weet als geen ander: “Structureel opruimen vraagt dat we continu beslissingen nemen: wat moet er weg en wat mag blijven. Overal kleeft wel iets aan. Een leuke herinnering, gekregen van een dierbare, duur in de aanschaf. En juist dat maakt het zo moeilijk.“ Als professional organizer helpt Mascha mensen die lastige keuzes te maken. Met als resultaat een opgeruimd huis én een opgeruimd hoofd.

‘Organizer ben je van nature’, vertelt Mascha Lapien. Als meisje van 7 ruimde ik de kamer van mijn broer al op. Voor één gulden. Ik ben gefascineerd door de relatie die we met onze spullen hebben en heb een passie voor opruimen.

Op 26 februari verzorgt De Westfriese Ontrommelcoach (met een zachte g) een workshop bij het centrum Soulbalance aan de Vreekesweid 1 in Broek op Langedijk. Een 2-uur durende avond in woord en beeld met praktische tips om zelf aan de slag te gaan.

19:30-21:30 entree 15,- Meer info en aanmelden via mascha@ontrommelcoach.nl

Workshop De kracht van Ontrommelen

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!