Zwarte band judo voor EBI-Sports judoka’s

Afgelopen zaterdag hebben Merel Pouw uit Zuid-Scharwoude en Jimmy Versteegh uit Warmenhuizen de zwarte band behaald.

Het examen was deze keer in de Goorn en Merel mocht als eerste haar technieken aan de 3 koppige jury laten zien. Ze begon met de staande technieken en ging daarna door met de grondtechnieken zoals houdgrepen en kanteltechnieken. Na wat overleg was de jury het eens dat ze voortaan de zwarte band mag dragen. Jimmy mocht als laatste van avond met Merel als valmaatje zijn technieken laten zien. Hij begon met een Kata en daarna de beenworpen, schouderworpen, heupworpen en overnamens en sloot af met een mooi serie van grondtechnieken en waren de juryleden het snel met elkaar eens dat ook Jimmy de 1e Dan mag dragen.

Bij de wedstrijden van het omring toernooi op zaterdag behaalden Nikki Trousselot en Sem Sikking de 2e plaats. In blok 2 werd Sem Brattinga Kampioen en Denys Bremmers en Stijn Rempt 3e en in blok 3 werd Thomas v/d Weide Kampioen en Ties Molenaar 2e en haalde Bart van Duin helaas deze keer niet het podium.

Voor meer informatie over de Judoschool of Bootcamp Trainingen kun je kijken op www.ebisports.nl of bel met Hoofdtrainer Frank, 0651807361.

Zwarte band judo voor EBI-Sports judoka’s

Geef een reactie

error: Content is protected !!