Zwembad Duikerdel deelt feestsfeer.

Zwembad Duikerdel deelt feestsfeerDe kerstvakantie is in aantocht en dat betekent, een nieuw programma met activiteiten voor deze vakantie. Het team van Duikerdel maakt er weer een feestje van.

Zo heb je in een eerder bericht al kunnen lezen dat er op zaterdag 3 januari  een Nieuwjaars Disco wordt gehouden! Samen met DJ Luck gaan we er een mooi feest van maken. Dus, heb je zin in een feestje? Van 19.00 uur tot 21.30 uur ben je van harte welkom als je minimaal een A diploma hebt en niet ouder dan 14 jaar bent.

De kaartjes zijn vanaf heden met korting in de voorverkoop.

Naast de disco zijn er tijdens de vrije zwem uren ook verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen. “AquaBubbletime” is er daar één van. Je kunt lopen in een reusachtige bal door het zwembad. Wie durft?! Meedoen kan met een vrijzwemkaartje.

Leuke spelletjes en activiteiten met een vleugje Kerst en winterse sferen. Voor de kleintjes worden er op 3 ochtenden voorafgaand aan de kerstdagen Peuter speelochtenden in WinterWonderland georganiseerd.

Natuurlijk zijn er ook weer traditionele activiteiten die elke kerstvakantie terugkomen. Zo is er op dinsdag 31 december het “Oliebollenzwemmen”. Iedere bezoeker wordt getrakteerd op een heerlijke oliebol.

De hele maand januari kun je gratis Aquasporten trainen, Baby-Peuterzwemmen of vrijzwemmen als je een lidmaatschap afsluit. Een goede invulling voor je goede voornemen om meer te gaan sporten in het nieuwe jaar.

Zwembad Duikerdel deelt feestsfeer

Zwembad Duikerdel deelt feestsfeer

Langedijkers Facebook

Geef een reactie

error: Content is protected !!